44'

G-Voetbal Zaterdag (voorjaar), 1e klasse 1

10 maart 2018 13:00

Verweij, G.J.P. (Gerard)

Op 10 maart 2018 stond de wedstrijd tegen Tec op het programma. Na een paar blessures moest ons team een beetje worden omgegooid. William van Ingen stond na een lange tijd weer onder de lat. Patrick van Daalen werd naar het middenveld geschoven, dit omdat Fokko Prins met een knie blessure was uitgeschakeld. Zo nam Bas Hoogenwoonink zijn debuut. In de eerste minuten van de wedstrijd liet DOVO zich inpakken door Tec. DOVO kon geen vuist maken. Tec kreeg in de 4e minuut een prachtige kans om de bal achter William te leggen, en werden een beetje geholpen door de wind, zodat de bal van richting veranderde en zo achter William belandde. 1-0. De wedstrijd kreeg een wending. DOVO kreeg op een mooie plek een vrijetrap die werd ingeschoten door Tim Versteeg en deze bal mooi op het hoofd van Harm-Peter Grootenboer legde en zo de 1-1 aantekende. De wind bleef aan. Dit kon je mooi zien aan de zijkant zodra de keeper van Tec de bal in het spel bracht. De bal dwaalde wat af, met de wind mee. In de 19e minuut scoorde Tec met hulp van de wind de 2-1. DOVO werd sterker en speelde technischer. Maar de bal ging wederom de andere kant op. In de 21e minuut scoorde Tec de 3-1. Na de rust dachten de mannen van DOVO ( omdat zij de wind mee kregen ) dat de wedstrijd anders kon verlopen. Dit mocht niet baten omdat de wind minder sterk werd. Tec scoorde in de 44e minuut de 4-1. Nu werd het wel heel lastig om terug te komen. DOVO kwam in de 48e minuut terug met 4-2, doordat Harm-Peter Grootenboer de bal op Gerard van de Haar terug speelde en Gerard de bal loei hard achter de keeper legde. Het was verder een mooie en sportieve pot voetbal.