DOVO G1

G-Voetbal Zaterdag (voorjaar), 1e klasse 1

7 april 2018 10:30

Abma, L. (Leo)

Op 7 april werd de wedstrijd tegen KHC G1 in Kampen afgewerkt. De wedstrijd begon om 10.30 uur. Doordat er een aantal spelers niet bij waren door ziekte etc. moest er wederom eerst gepuzzelt worden hoe het G-team zou moeten aantreden. Zo stond Pascal van den Dries onder de lat. Tim Versteeg als rechtsback. Daniel van Zoeren linkshalf en Harm-Peter Grootenboer rechtshalf. Ook stond er een geweldige supporter langs de kant die geweldig met het team was betrokken. Goed je te zien William!! De wedstrijd begon met een minuut stilte. Na het fluitsignaal gingen de beide teams van start. Er werden situaties gecreeerd met kansen van beide teams. DOVO had een paar geweldige kansen ,die niet werden benut. KHC kreeg een geweldige kans die voor het open doel werd over geschoten. Pascal van den Dries had een paar mooie reddingen om de bal van een speler van KHC die alleen op Pascal af kwam te weren. Pascal dook hier goed voor. Goed gekeept Pascal.In de tweede helft kwam DOVO tot voetballen en werden de Kampenaren moe. DOVO werd tactisch beter en konden een vuist maken. In de 48e minuut opende Harm-Peter Grootenboer de score doordat hij geweldig kon doorlopen en de verdediging van KHC achter hem liet,en zo de bal achter de keeper in de touwen schoot.0-1. Goed geschoten HP. Drie minuten later kwam Patrick van Daalen tot scoren doordat hij de bal van Harm-Peter Grootenboer voor kreeg geschoteld en deze fraai afrondde. 0-2. Verder was het een mooie pot voetbal. Na afloop van deze wedstrijd is Pascal als man of de mach uitgeroepen. felicitaties voor deze prima prestatie Pascal.Met deze formatie bouwen we verder aan een goed team. Goed gespeeld mannen!!