47'

G-Voetbal Zaterdag (voorjaar), 1e klasse 1

21 april 2018 9:30

Demoet, IJ. (Bram)

Op 21 april stond de wedstrijd tegen Tec uit Tiel op het programma. De wedstrijd begon tien minuten later dan gepland. Dit kwam doordat er misverstanden rondom de velden werden waargenomen. Op het veld dat was ingepland voor de rooien was ingericht voor de kleinere rakkers van DOVO. Na wat gekijf over de velden werd het dan mogelijk om te voetballen. Doordat DOVO toch weer spelers misten werd er toch nog goed gevoetbalt. DOVO en Tec zijn goed aan elkaar gewaagd. In de 20e minuut kwam Tec mede door een handsbal tot scoren door de bal goed uitgespeeld te hebben en de bal achter Fokko Prins legde. 0-1. Er was geen probleem voor DOVO G1. In de 22e minuut kreeg DOVO een corner die goed werd geschoten door Daniel van Zoeren en waar Harm-Peter Grootenboer zijn hoofd tegenaan kon leggen en zo de gelijkmaker aantekende. 1-1. De eerste helft werd 4 minuten eerder afgebroken. In de tweedehelft was het wederom DOVO die weer tot scoren kwam. In de 34e minuut maakte Harm-Peter Grootenboer de 2-1 doordat hij de bal, die keurig werd voorgegeven door zijn broer William goed inschoot. Het was nog niet gedaan met de wedstrijd. In de 46e minuut was het Tec weer die de gelijkmaker op het scorenbord zette. 2-2. DOVO kwam in de 47e minuut tot een geweldige aktie waar Tec geen antwoord op wist en zo ook William niet afblokte. William Grootenboer nam de bal van achteruit helemaal mee naar voor, alwaar hij de bal goed voorgaf aan Tim Versteeg die de bal met zijn kapotte schoen in tikte en de keeper op het verkeerde been zette, en zo de eindstand van 3-2 op papier zette.