G-Voetbal Zaterdag (voorjaar), 1e klasse 1

26 mei 2018 10:45

Scheidsrechter

Afgeschermd

Op zaterdag 26 mei stond de wedstrijd tegen KHC G1 gepland. De wedstrijd begon om 10.45 uur.
Deze zaterdag werd er gevoetbalt onder een temperatuur van 30 graden c. Het team van DOVO was na lange tijd weer echt compleet. Na de aftrap begonnen de mannen met druk zetten, en zette zo KHC tegen de muur. In de 7e minuut schoot Fokko Prins de bal naar Harm-Peter Grootenboer die de bal lekker inschoot en zo de 1-0 aantekende. Een minuut later kreeg DOVO een corner die Daniel van Zoeren keurig in de goal werkte, en door de benen van de keeper binnen ging. 2-0. Het ging nog even door. In de 11e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer wederom tot scoren door een mooie assist van Gerard van de Haar mooi achter de keeper de schieten. 3-0. In de 12e minuut scoorde Patrick van Daalen de 4-0 door de bal lekker in de hoek te leggen. DOVO werd een beetje bedolven van de warmte en gingen rustig aan voetballen waarna in de 20e minuut de eerste tegentreffer kwam. Deze werd rustig ingetikt door de speler van KHC. 4-1. Ook kwam Jeffrey Klomp nog even aan zijn doelpunt. In de 26e minuut kwam Jeffrey klomp tot scoren doordat Patrick van Daalen zijn mattie ook een puntje gunde en de bal rustig op Jeffrey speelde zodat Jeffrey deze in de goal legde. 5-1. Na rust waren de jongens weer lekker bezig op de voetbalmat. In de 32e minuut was het wederom Patrick van Daalen de de voorzet van Harm-Peter Grootenboer goed in schoot en de stand op 6-1 bracht. In de 39e minuut was er weer een tegen treffer. 6-2. Oeps, een blessure. Harm-Peter Grootenboer lag op de grond en greep naar zijn enkel. Even een behandeling en toch nog door kunnen. In de 43e minuut was er wederom een tegen treffer. Het leek erop alsof de rooien de handdoek in de ring gooide. Ooohhhh alweeer een tegen treffer. 6-4. Als dit maar goed gaat, waren de reacties aan de zijlijn. In de 50e minuut kwam William Grootenboer tot scoren door de bal lekker in de goal te werken en zo de stand op 7-4 zette. In de laatste seconde kwamen de kampenaren tot scoren door de bal achter Fokko Prins te leggen en de eindscore van 7-5 op het bord zette.