1e wedstrijd voorjaarscompetitie 2018 JO8-4

-

FC Driebergen JO8-2

Onder 8 competitie (voorjaar), 3e klasse 07

17 februari 2018 8:30

Na de afgelasting van vorige week konden we dan nu de 1e wedstrijd van de voorjaarscompetie spelen. In een thuiswedstrijd mochten we aantreden tegen FC Driebergen. Het eerste doelpunt was voor de tegenstander maar tien minuten later werd het gelukkig 1-1 en dat bleef het tot de rust. Na rust scoorde Driebergen weer als eerste maar ook nu konden we de stand gelijk trekken. Zes minuten na de gelijkmaker was het ehcter toch Driebergen die de winnende goal maakte, 2-3 eindstand. Maar de boys&girl hebben zich uitstekend geweerd en niet opgegeven. Op naar de volgende wedstrijd !!