DOVO G1 wint wedstrijd in eigen huis van TEC uit Tiel.

TEC G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

2 december 2017 10:30

J. Brouwer

Zaterdag 2 december stond de wedstrijd DOVO G1 tegen TEC G1 uit Tiel gepland. Na aankomst van de teams stonden zij voor een dilemma. Er was geen scheidsrechter? De scheidsrechter die de wedstrijd zou fluiten had afgezegd om gezondheidsredenen. Er werd gezocht naar een scheidsrechter, wat niet lukte. Moeten we nu deze wedstrijd afzeggen? De wedstrijd die voor DOVO zo belangrijk was? Dit was onmogelijk. De leider van TEC heeft, na het vragen van de leiding van DOVO, de fluit ter hand genomen en kon de wedstrijd alsnog van start gaan. ( Dank je wel Jos ) De wedstrijd begon vijf minuten later dan gepland. Er werd hevig gevoetbald. Beide teams kwamen niet echt bij de goal. In de 9e minuut kreeg DOVO een vrijetrap die werd genomen door Gerard van de Haar, die mooi voor de goal gegeven werd en Harm-Peter Grootenboer de bal goed inkopte. 1-0. De wedstrijd ging weer van de ene naar de andere kant. Fokko Prins die de bal een paar keer goed kon weren bij zijn goal. Fokko ging voor de nul, wat hem lukte. In de 16e minuut scoorde Daniel van Zoeren een doelpunt doordat hij de assist van William Grootenboer leuk op de schoen kreeg en de bal over de keeper heen lobte. Daniel zag de keeper te ver voor zijn goal staan, en maakte daar geweldig gebruik van. 2-0. Goed gedaan Daan. De wedstrijd was belangrijk voor de jongens omdat zij nu kampioen kunnen worden. Nog een wedstrijd tegen Ede/ Victoria. Bij winst zijn ze kampioen!! In de 41e minuut kreeg DOVO wederom een vrijetrap die Gerard van de Haar mocht nemen en deze goed op Daniel van Zoeren legde. Daniel haade de bal zodanig uit dat wij dachten dat Daniel de bal goed in de goal schoot. Dit was echter anders. Harm-Peter Grootenboer zat er nog met zijn neus tussen, die de bal in de goal werkte en de eindstand van 3-0 op het scorenbord zette.