... (schot)

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

18 november 2017 10:45

Demoet, IJ. (Bram)

De mannen van DOVO begonnen heel goed aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut kwam Tim Versteeg tot scoren bij de Hardenaren door de bal, na een rommelig gebeuren in de goal te tikken en de 1-0 aantekende. De Hardenaren begonnen toch te voetballen, maar kregen geen voet aan de grond tegen de rooien. In de 6e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de bal lekker in de goal te schieten. 2-0. Twee minuten later mocht William van Ingen een corner nemen, die keurig werd ingedraaid en zelf de 3-0 aantekende. 't Harde bleef proberen, maar DOVO bleek toch te sterk. In de 15e minuut kwam Patrick van Daalen wederom tot scoren, door een goede assist van Harm-Peter Grootenboer keurig in te schieten. 4-0. 't Harde stond nu met de rug tegen de muur. DOVO bleef nog even drukzetten. In de 26e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer tot scoren door een mooie assist van Patrick van Daalen mooi in te knallen. 5-0. DOVO liet de teugels nu vieren voor 't Harde, waarna in de 28e minuut de 5-1 op het scorenbord kwam. In de 32e minuut, was het wederom Patrick van Daalen die de stand op 6-1 zette, door een mooie assist van Harm-Peter Grootenboer mooi in te koppen. Na de rust ging het spel met mate minder bij de rooien. Maar toch nog in de 50e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de zeer goede assist van Daniel van Zoeren, die door de handen van de keeper glipte, in te koppen.7-1. Een minuut later kwam 't Harde terug, doordat de verdediging volledig weg was en zij de 7-2 kon aantekenen. De wedstrijd werd nog maar op een helft gespeeld en wel op die van 't Harde. In de 59e minuut scoorde 't Harde de einduitslag van 7-3.
Goed gespeeld mannen!! Hou de concentratie ook in de tweede helft!!