DOVO G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

7 oktober 2017 11:30

Jeensma, B. (Bertus), Bosscha, K. (Kay), Huenestein, C. (Chris)

Op 7 oktober stond de wedstrijd tegen 't Harde gepland. Nadat de spelers van DOVO de handen van de tegenstander hadden geschud kon de wedstrijd beginnen.De wedstrijd begon om 11.30 uur. DOVO bogon gelijk na de aftrap met druk zetten. De spelers van DOVO voetbalden op de helft van de tegenstander. In de 18e minuut zette William Grootenboer de rooien op een 0-1 door de assist van Tim Versteeg keurig in de goal te koppen. Een minuut later werd het 0-2 door Harm-Peter Grootenboer die de assist van Patrick van Daalen keurig in het doel werkte. In de zelfde minuut kwam Harm-Peter Grootenboer wederom tot scoren, doordat de assist van William van Ingen keurig werd af gemaakt. 0-3. In de 28e minuut kwam 't Harde tot scoren doordat de keeper niet voldoende ingreep op een bal die gehouden had kunnen worden. De speler van 't Harde speelde de bal mooi om de keeper heen en tikte hem vervolgens binnen. 1-3. Na de rust werd het even rustig qua scoren aan de kant van DOVO. In de 40e minuut scoorde Patrick van Daalen na de assist van William van Ingen de 1-4. Een minuut later kwam William Grootenboer tot scoren door de bal lekker in de goal te schieten. 1-5. In de 44e minuut gleed een speler van 't Harde uit en greep gelijk naar de bal. Hierdoor kreeg DOVO een strafschop die door Gerard van de Haar goed werd benut. 1-6. De 1-7 kwam op naam van Harm-Peter Grootenboer die de bal geweldig in de 46e minuut in de goal werkte. De eindstand werd uiteindelijk 1-7.