Doetinchem G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

14 oktober 2017 9:30

Herk, H.J.P. (Kristian) van, Roelofsen, P.J. (Piet)

Op 14 oktober was het dan zover. De wedstrijd tegen Doetinchem stond op het programma. De wedstrijd begon om 9.30. De mannen van DOVO begonnen meteen met druk zetten. De Doetinchemmers werden overroeld op eigen veld, maar DOVO kwam niet tot scoren. Doetinchem kwam met mooie akties voor de dag waar de mannen van DOVO, Doetinchem wisten te stoppen. In de 25e minuut kwam DOVO met 1-0 voor doordat Harm-Peter Grootenboer de keeper wist te verrassen door een afstandschot te plaatsen. Na de rust werden de Doetinchemmers moe en wist DOVO hiervan te profiteren. In de 39e minuut zette Harm-Peter Grootenboer DOVO op een 2-0 voorsprong door een mooie assist van Patrick van Daalen netjes af te maken. DOVO bleef nog even voetballen. In de 44e minuut kreeg Doetinchem een vrije trap. Deze bal werd zodanig ingeschoten zodat DOVO de bal niet weg kon krijgen. Na een beetje tik en goochelwerk om de bal van de goal te krijgen, wist Pascal van den Dries de bal achter zijn eigen doelman te krijgen. 2-1. Mooie bal Pascal, maar de volgende doe je in de andere goal he? DOVO bleef voetballen en kwam Tim Versteeg in de 55e minuut tot scoren door de bal die van Daniel van Zoeren via de paal bij Tim terecht kwam, heel beheerst in de goal kon schieten. 3-1. In de 56e minuut zette Andries Krijtenburg DOVO op de eindstand van 4-1 door de assist van Daniel van Zoeren lekker in te schieten.