58'

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

28 oktober 2017 13:00

Verweij, G.J.P. (Gerard)

Vandaag 28 oktober hebben de mannen van DOVO G1 na een dramatische wedstrijd de strijd verloren tegen TEC uit Tiel. TEC kon het spel niet maken tegen DOVO. Het was de bal over en weer spelen. Ook DOVO kwam niet in het spel, waarna in de 11e minuut de 1-0 voor TEC aangetekend kon worden. DOVO was zeer met zich zelf bezig en kon geen vuist maken bij de TEC spelers. Zo kwam er een uitbraak die dus in de 11e minuut heel gemakkelijk werd benut. DOVO ging met de 1-0 achterstand rusten. Na de rust begon DOVO met druk zetten en werden helaas overroeld door TEC waar in de 37e minuut de 2-0 aangetekend werd. In de 38e minuut was het voor de goal van TEC een flipperkast effect, waardoor TEC de bal niet weg kon krijgen en Tim Versteeg de bal kon intikken. 2-1. DOVO rook aan een gelijkspel en zette nog meer druk om de tweede te maken. Doordat er door de druk die er bij DOVO lag, gaten vielen in de achterhoede kon TEC wel heel gemakkelijk in de 58e minuut de 3-1 op het scorenbord zetten. Dit is tevens de einduitslag.
Volgende wedstrijd gaat het beter boys!! Houd de moed erin!!