60'

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

4 november 2017 11:30

Evers, R.W.J.G. (Remon)

Zaterdag 4 november was het dan zo ver. De wedstrijd tegen Jonge Kracht in Huissen stond op het programma. Deze wedstrijd had een spannende wending omdat de wedstrijd tegen Jonge Kracht in Veenendaal is gestaakt. De spelers wilden er zowiezo een mooie pot voetbal van maken. Eenmaal op het veld aangekomen, maakten de mannen van DOVO een rij waarna de tegenstander langs de DOVO spelers konden lopen. Dit werd geweigerd door de tegenstander. ( zeer sportief ) De aftrap was begonnen en de beide teams begonnen aan de wedstrijd. Er werd van de ene kant naar de andere kant gespeeld. In de 7e minuut kon Jonge Kracht de achterhoede omzeilen en scoorde de 1-0. DOVO voetbalde ook en maakte in de 10e minuut de gelijkmaker. William Grootenboer kwam tot scoren door de bal lekker in te schieten. De wedstrijd was nog niet gespeeld. In de 24e minuut kwam DOVO op voorsprong doordat Harm-Peter Grootenboer de bal mooi in de goal werkte. 1-2.  Jonge Kracht zette de gelijkmaker op het scorenbord. In de 30e minuut legden zij de bal achter Fokko Prins. 2-2. Na rust was het DOVO die de 2-3 in de 42e minuut aantekende. William van Ingen kon de bal mooi inschieten, en dat deed hij ook. Tien minuten later was het wederom DOVO die de stand uitbreidde. Patrick van Daalen schoot de 2-4 binnen door een goede assist van Harm-Peter Grootenboer goed af te maken. In de tussentijd was Daniel van Zoeren in het veld gekomen en in de 57e minuut de mooie assist van Gerard van de Haar in het net schoot en zo DOVO op de 2-5 zette. In de 59e minuut kwam Jonge Kracht weer tot scoren door de bal goed in te schieten. 3-5. Vlak voor het eindsignaal kreeg Jonge Kracht de mogelijkheid om een hoge bal door te koppen en deze in de goal bij Fokko Prins te leggen. 4-5. Dit was tevens de eindstand.