Ede/Victoria vv G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

11 november 2017 10:30

Demoet, IJ. (Bram)

11 november was de dag dat DOVO G1 in eigen huis een overwinning mocht boeken tegen Ede/Victoria G1. De wedstrijd kon om 10.30 uur van start gaan. DOVO begon gelijk met drukzetten en creeerde kans op kans. Op de paal via de lat en ga zo maar door. In de 14e minuut kon Harm-Peter Grootenboer de achterhoede omzeilen en scoorde de 1-0. Er werd hevig geknokt om de bal, maar Ede/ Victoria kon geen vuist maken tegen de mannen van DOVO. In de 20e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer wederom tot scoren, door de achterhoede nogmaals te omzeilen. 2-0. DOVO bleef voetballen en kwam Patrick van Daalen in de 27e minuut tot scoren door een goede assist van Harm-Peter Grootenboer keurig af te maken. 3-0. In de slotfase van de eerste helft kreeg Tim Versteeg de bal van Gerard van de Haar toegespeeld, waar Tim goed gebruik van maakte om de bal gewoon in te glijden en zo DOVO op de 4-0 zette. Na rust kwam Ede/ Victoria helemaal niet meer bij de goal van DOVO. DOVO bleef druk zetten. Na kansen die niet werden benut, kwam er toch een mooie assist van William Grootenboer op Patrick van Daalen die de bal in de 47e minuut goed afwerkte en de 5-0 op het scorenbord zette. Het was nog niet gedaan met de rust voor Ede/ Victoria. De 6-0 werd geboren doordat Tim Versteeg in de 59e minuut een mooie assist op Harm-Peter Grootenboer gaf en Harm-Peter Grootenboer de bal goed inkopte. 6-0. Dit was tevens de einduitslag.