... (schot)

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 1e klasse 1

23 september 2017 10:30

Demoet, IJ. (Bram), Roelofsen, P.J. (Piet)

Op 23 september stond de wedstrijd tegen Jonge Kracht G1 uit Huissen gepland. De wedstrijd zou om 10.30 uur zijn aanvang moeten vinden. Langzaam maar zeker kwamen de spelers van Jonge Kracht het veld op, waarna de wedstrijd al begon uit te lopen. Eenmaal op het veld aangekomen, kon de wedstrijd om ca 10.35 uur beginnen. DOVO was zeer gretig om deze Jonge Kracht in de pan te hakken. DOVO was zeer gedreven aan de bal en voetbalde fantastisch. Na een aantal kansen te hebben gecreeerd kon het scoren beginnen. In de 19e minuut kwam William van Ingen tot scoren door dat H.P Grootenboer een zeer goede assist op William legde en William de bal keurig achter de doelman wist te krijgen.1-0.  Het voetballen ging nog even door. In de 22e minuut kon Harm-Peter Grootenboer tot scoren komen door de zeer goede assist van Gerard van de Haar achter in het net te leggen. 2-0. Na de eerste helft begon het water bij de coach van Jonge Kracht te koken en sommeerde de scheidsrechter naar de kleedruimte te gaan. Hier werd niet op gereageerd. Net na de rust werd in de tweede helft wederom een doelpunt gemaakt door William van Ingen. 3-0. De mannen van DOVO waren van slag waar Jonge Kracht gebruik van maakten en een doelpunt was het gevolg. 3-1. Jonge Kracht ging harder spelen waar wederom in de 37e minuut een doelpunt uit kwam. 3-2.  In de 40e minuut werd er zodanig een smerige overtreding op William van Ingen gemaakt waarop de scheidsrechter en de begeleiders van DOVO besloten de wedstrijd te staken.