Mik, J. de

opmerkingen

Iedereen gaat spelen.

Opstelling DOVO 4

Dovo heeft tijdens zijn eerste wedstrijd niet het gewenste niveau gehaald. En wist dan ook niet met de drie punten terug na Veenendaal te reizen.

Dovo heeft zaterdag zichzelf geen goede dienst bewezen door uit te verliezen van Valleivogels. Na een slechte start van de wedstrijd wist Dovo niet in haar ritme te komen.  De bal werd te snel naar voren gespeeld. Waardoor er veel te veel balverlies was. De eerste 20 minuten waren dan ook voor valleivogels. Ze kwamen hier ook op voorsprong. Een splijtende pass naar linksvoor waarna de opgekomen midden ( aan de aandacht van René ontsnapt) de bal keurig binnen kon schieten.
Dovo liet de kop niet hangen en probeerde in de wedstrijd te komen door de bal goed te laten lopen van man naar man. Even leek dat wat beter te gaan. Na een goede voorzet van Erwin was het René die bijna binnen kon koppen. Ware het niet dat er net een valleivogels man bij kon komen.
Hierna volgde nog een schot van Corné en een vrije trap van Erwin. Ook hier werd geen doel getroffen.
DOVO was wel gevaarlijk uit corners. De tegenstander kreeg de ballen niet lekker weg. Maar een doelpunt bleef uit. En na onoplettendheid in de defensie van Dovo was het wel opnieuw raak voor de vallei. 2-0. Dovo moest uit een ander vaatje gaan tappen. Dovo probeerde het wel maar echt grote kansen leverde het niet op. Na een kleine 38 minuten was het Leon die van zich liet spreken.  Hij werd goed aangespeeld door Michel. En leon kon na een korte dribbel de bal onderin t hoekje schuiven. Een keurig afstandschot. En onverwacht Dovo terug in de wedstrijd.

In de rust een aantal wissels. Zo mochten Rody en Jesse hun officiële debuut maken.

Na rust een ander Dovo. Dovo liet de bal gaan. Er werd wat meer gevoetbald vanuit achteruit. Dit leidde niet direct tot grote kansen. Maar wel tot een veld overwicht. Valleivogels creëerde nagenoeg niets meer.
Dovo kreeg na een goede solo van Jesse de grootste kans. Maar hij stuitte op de keeper. Daarnaast had Kevin nog een mogelijkheid om Dovo op gelijke hoogte te brengen. Maar zijn vrije trap ging ruim over het doel heen.
Na de drinkpauze en wat wissels ontaarde deze wedstrijd in een ordinaire schop partij. Voor de drinkpauze moest Danny al naar de kant. Nadat hij op grove wijze neergehaald was, kon hij niet meer verder. Emiel kon even later ook zijn weg niet vervolgen
En zo viel er na de drinkpauze nog rood voor valleivogels. Na natrappen bij Corné.
Gerard kon een aanslag op zijn benen net ontwijken, waarna hij een mooie pass naar linksvoor gaf. Kevin die in het midden op stormde had de bal voor t inschieten gehad. Ware het niet dat hij vastgehouden werd en zich los rukte. Waarbij hij de tegenstander op z'n borst raakte. Deze ging theatraal naar de grond, waarna er een opstootje volgde.
Met nog 7 minuten op de klok,stopte de leidsman er mee.

En zo verloor Dovo met 2-1 haar eerste beker wedstrijd.

Dinsdag wacht de Meern. Zij komen op bezoek op Panhuis.