Frank Hol (schot)
89'

23 juli 2016 14:30

Opstelling

Op een bloedheet Panhuis heeft DOVO VVZ ’49 uit Soest verslagen. De mannen van Gert Kruys verdeelde de treffers keurig over beide helften. Na een 2-0 ruststand stond er een 4-0 eindstand op het scorebord.

Ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Spakenburg (2-4 winst) was alleen Mauro Peters vervangen. Zijn plaats werd ingenomen door Adil Mahdadi. DOVO kon na ruim 10 minuten spelen al juichen. Een voorzet van Mitchell de Zwart werd door Quincy Arends prima achter Jeroen de Harder gekopt. Nog 2 minuten later kreeg DOVO de kans op de 2-0. Serhat Koç verscheen alleen voor De Harder, de spits werd naar de grond gewerkt met een strafschop als resultaat. Koç nam zelf plaats achter de bal en stuurde De Harder simpel naar de verkeerde hoek.

De gasten kregen vlak voor rust ook een strafschop. Spits Saddy de Koning nam plaats achter de bal. Ook hij stuurde de keeper naar de verkeerde hoek, maar ook de bal ging langs de verkeerde kant van de paal.

In de tweede helft wisselde beide coaches veelvuldig. De tweede helft was nog geen 4 minuten oud toen invaller Joshua Patrick de bal vol op de pantoffel nam en de bal achter De Harder liet binnen ploffen. De laatste treffer van de middag liet lang op zich wachten. Enkele kansen en vele buitenspelsituaties leverde DOVO geen 4e treffer op. Toch was het Frank Hol die een minuut voor tijd goed doorging en de bal onder de uitkomende De Harder doorschoof en de eindstand op 4-0 bepaalde.

Dinsdag oefent DOVO opnieuw thuis. Dan is 2e divisionist TEC uit Tiel de tegenstander. De aftrap is om 20:00 uur.

Bekijk hier de foto's van Jeroen van den Berg.