1e klasse 2

13 februari 2016 11:30

Groenendijk, J.S.

Op 13 februari stond de wedstrijd tegen SKV uit Wageningen gepland.
Nadat de spelers en begeleiding waren gearriveerd kon de bus om 10.00 uur richting Wageningen vertrekken. In Wageningen werden wij hartelijk ontvangen door de begeleiding van SKV G1. De aftrap kon om 11.30 uur plaatsvinden. DOVO begon goed aan de wedstrijd en had al snel een kans die op de paal belandde. DOVO bleef druk zetten, zodat er nog een paar kansen ontstonden. In de 4e minuut was het SKV die de score op 1-0 zette door dat de aanvoerder door de verdediging van DOVO drukte en William kon passeren. DOVO besloot in de verdediging te gaan. Dit kwam door moeheid omdat dit de eerste wedstrijd na de winterstop was, en er niet getraind kon worden. Het wedstrijd gevoel was er niet. Dit komt wel weer.
Doordat SKV wist dat er meer in kon zitten, begon SKV met druk te zetten op het team van DOVO. In de 26e minuut speelde SKV de bal richting de goal van William, die door Richard van Amerongen werd onderschept, de bal kwam door Richard vervolgens achter William van Ingen terecht . 2-0. In de 28e minuut kreeg SKV een vrijetrap die ook nog werd benut. 3-0
Na de rust hebben we wat aanpassingen binnen het team gedaan. William van Ingen werd vervangen door Willem Dekker, die ook vervolgens goed keepte. William van Ingen mocht op het middenveld laten zien wat hij kon. In de 41e minuut kwam William tot scoren door een schot op de goal te plaatsen. 3-1. In de 52e minuut kwam Daniel van Zoeren tot scoren doordat de keeper van SKV helemaal naast de bal zat en Daniel de bal kon intikken. 3-2. DOVO zette druk. De wedstrijd werd nog erg spannend, maar mocht niet meer baten.