... (schot)

1e klasse 2

20 februari 2016 11:45

Demoet, IJ.

Vandaag 20 februari stond de thuiswedstrijd tegen DCS G1 uit Zevenaar (een nieuwkomer uit de B ) gepland. DOVO begon goed met druk te zetten waardoor in de 5e minuut DOVO op voorsprong kwam door een corner te benutten. Richard van Amerongen was de man die de corner nam en door een folly van Harm-Peter Grootenboer fantastisch werd in geschoten. DOVO probeerde nog te voetballen, maar kwamen niet echt meer tot scoren. In de 22e minuut werd er een schot op goal bij DOVO benut door DCS. Willem Dekker kon de bal niet houden doordat de bal door de handen van Willem glipte. 1-1.  DOVO begon tegen zich zelf te voetballen, wat eigenlijk niet hoefde. In de 27e minuut werd er erger voor DOVO. Er werd weer een schot op goal benut door DCS. 1-2. DCS voelde dat er meer te halen was, wat ook gebeurde. In de 33e minuut kwam DCS weer tot scoren en zette de bezoekers op 1-3. DOVO kwam terug door in de 36e minuut tot scoren te komen. Richard van Amerongen gaf een schot op goal en zette DOVO op 2-3. DOVO kreeg vleugels en begonnen weer te voetballen. In de 46e minuut maakte Harm-Peter Grootenboer de gelijkmaker door een schot op goal te plaatsen. DOVO was zo blij dat er even werd vergeten dat er nog gevoetbalt moest worden. Doordat DOVO nog met de gelijkmaker bezig was scoorde DCS in de 47e minuut de 3-4 door Willem Dekker te verrassen met een schot op goal. DOVO ging weer voor een doelpunt. Deze kwam er ook door een assist van William Grootenboer op Daniel van Zoeren die in de 55e minuut een schot op goal plaatste en de eindscore 4-4 op het scorebord zette.