51'

1e klasse 2

12 maart 2016 11:30

Courbois, R.

Zaterdag 12 maart stond de wedstrijd tegen Eendracht Arnhem gepland. De wedstrijd begon om 11.30 uur. Nadat de spelers waren gearriveerd kon de bus richting Arnhem vertrekken.
Wat heel jammer was, is dat er een aantal spelers niet waren. DOVO moest dus met zeven spelers aantreden op het veld. Eendracht pakte dit heel sportief op, en paste zich aan.( Dank jullie wel hiervoor.) De wedstrijd liep bij DOVO in het begin nogal stroef. De bal werd over en weer rond gespeeld. In de 15e minuut kreeg DOVO een vrije trap die door Richard van Amerongen heel goed werd ingeschoten en de doelman verraste. 0-1. Deze stand bleef zo tot aan de rust. In de rust vond er een keeperswissel plaats aan de kant van DOVO. William van Ingen ging op de plaats van Willem Dekker spelen en Willem Dekker ging onder de lat. Zo probeerde DOVO druk uit te oefenen. In de 34e minuut kwam Eendracht langs zij. zij scoorde de 1-1 binnen. DOVO probeerde terug te vechten. In de 51e minuut was het wederom Eendracht die de 2-1 op het scorenbord zette. Doordat Eendracht op de counter loerden en ook lukte kon Willem worden verslagen. Niet veel later zette DOVO de gelijkmaker op het scorebord doordat Richard van Amerongen in de 54e minuut de keeper kon passeren met een mooi schot op goal.
Verder een mooie pot voetbal gezien met zeven spelers.