19 maart 2016 11:00

Kuiperij, N.

Zaterdag 19 maart stond de wedstrijd tegen Zelos uit Zelhem gepland.
De bus vertrok om 9.00 uur richting Zelhem. In de bus hing een lekker ontspannen sfeer.
Eenmaal in Zelhem aangekomen, kon de wedstrijd om 11.00 uur vanstart gaan. DOVO begon met druk zetten. In de 5e minuut kreeg DOVO een corner, die door Richard van Amerongen goed werd ingeschoten. Harm-Peter kopte de bal mooi binnen. 0-1. De wedstrijd werd al wat zwaarder. In de 9e minuut gaf Willem Dekker een mooie assist op William Grootenboer die de bal goed inschoot. 0-2. Na rust begon Zelhem terug te vechten, door druk te zetten op de mannen van DOVO en zette in de eerste minuut na rust de thuisploeg op 1-2. De wedstrijd werd zwaarder. In de 45e minuut was het wederom Zelos die de bal achter William van Ingen tikte en de score op 2-2 zette. De mannen van DOVO stonden nog niet op hun plek waardoor een minuut later de 3-2 zich aankondigde. In de 46e minuut schoot Zelos de bal achter William van Ingen binnen. De wedstrijd ging nog even door. In de 51e minuut gaf Tim Versteeg een assist op Jeffrey Klomp die de bal mooi in de hoek kon tikken en de eindscore op 3-3 zette.
Al met al een mooie pot voetbal gezien en wat hebben wij gestreden.