52'

1e klasse 2

9 april 2016 10:30

Demoet, IJ.

Op 9 april stond de wedstrijd tegen SKV uit Wageningen op het program. De werdstrijd begon om 10.30 uur. Vanaf de aftrap zette DOVO een behoorlijke druk. De bal werd goed rond gespeeld. Zo werden er van beide kanten kansen gecreeerd. In de laatste minuut van de officiele speeltijd kwam Tim Versteeg tot scoren door de bal in de verre hoek binnen te schieten. 1-0. In de tweede helft werd het voetballen van DOVO kant wat minder, waardoor er gaten vielen. In de 42e minuut kwam SKV tot scoren doordat de speler de bal gemakkelijk kon spelen en de bal richting de goal van William van Ingen kon schieten, en zo een doelpunt kon maken. 1-1. De wedstrijd begon weer een wedstrijd te worden. Richard van Amerongen kreeg in de 52e minuut een vrijetrap mee die hij zelf benutte en de bal keurig in de goal legde. 2-1.
De wedstrijd werd spannender. maar er vielen geen doelpunten meer.