42'

1e klasse 2

16 april 2016 11:15

Voortman, J.C.B.

Op 16 april stond de wedstrijd tegen DCS gepland. Om 11.15 uur kon de wedstrijd van start gaan. DOVO had hier wel zin in om met de buit naar huis te gaan, om zo de aansluiting te houden voor het kampioenschap. DOVO begon met druk zetten, en kreeg in de 3e minuut een corner die door Daniel van Zoeren werd genomen en naast de goal werd gewerkt. In de 8e minuut was het wel raak. Daniel kon de bal door een schot op goal te geven, die door de keeper achter de lijn belandde. 0-1. In de 14e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer tot scoren door dat hij een mooie assist van Tim Versteeg kreeg, en deze bal achter de keeper kon leggen 0-2. DOVO bleef voetballen. In de 15e minuut kreeg DOVO weer een corner die door Daniel van Zoeren wel werd benut, door de bal mooi in de hoek te krullen 0-3. Het werd nog erger. In de 18e minuut was het wederom Harm-Peter Grootenboer die de assist van Tim Versteeg mooi in kopte en de score op 0-4 zette. Nog geen drie minuten later kwam Tim Versteeg zelf tot scoren doordat hij een mooie asist van Daniel van Zoeren kon binnen schieten. 0-5. In de 23e minuut kreeg DOVO weer een corner die door Daniel van Zoeren weer in de hoek binnen werd gekruld. 0-6. Na rust werd het nog erger voor DCS. DOVO zette druk en scoorde Harm-Peter Grootenboer in de 35e minuut door een mooie assist van Tim Versteeg de 0-7. In de 38e minuut kwam DCS met een aktie waar de 1-7 uit voort kwam. Het was nog niet gedaan met de wedstrijd. In de 40e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de assist van William Grootenboer fantastisch af te maken. 1-8. DCS kwam nog een keer terug en scoorde in de 42e minuut de 2-8. In de 47e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer weer tot scoren door de bal goed in te schieten.2-9. William Grootenboer wilde nog een puntje mee pakken en deed dat in de 52e minuut door de bal naast de keeper te leggen. 2-10. Pascal van den Dries speelt als rechts back, maar ging ook even naar voren om zo ook een puntje mee te mogen pakken om zo van de nul af te komen op de topscorenlijst, wat ook lukte. In de 56e minuut was het Pascal die door een mooie assist van William Grootenboer de bal binnen kon leggen en de eindscore op het bord zette. 2-11