1e klasse 2

30 april 2016 9:30

Scheidsrechter

Demoet, IJ.

Zaterdag 30 april stond de wedstrijd tegen Zelos G1 gepland. Zowel Zelos als DOVO waren gebrand om te winnen om voor de kampioenstitel in aanmerking te komen. Om 9.30 uur kon de wedstrijd van start gaan. Vanaf de aftrap kreeg DOVO een geweldige kans om gelijk op de goal te schieten maar zonder resultaat. DOVO zette druk en creeerde weer een kans die niet mocht baten. In de 5e minuut kwam Zelos tot scoren door de nr.15 die wel heel gemakkelijk door de defensie kwam en zo een schot kon vuren op de goal. 0-1. Een minuut later kwam Zelos wederom tot scoren door de zelfde nr.15. die wel heel gemakkelijk de spelers van DOVO in zijn eentje kon uitdollen en weer gemakkelijk kon scoren. 0-2. Dit begon erop te lijken dat er spelers mee deden die niet in dit team thuis hoorden. In de 16e minuut kwam DOVO terug door een schot van Richard van Amerongen die een geweldige assist van Tim Versteeg kon afwerken. In de 30e minuut was het Zelos die de 1-3 maakte door de nr. 10 die ook een lekker balletje kon aannemen en deze moeiteloos kon inschieten. In de blessuretijd schoot Zelos de 1-4 binnen door wederom de nr. 15. die dit zeer tactisch deed. Dit riep bij de spelers en begeleiders vragen op. Dit was het moment dat er een gesprekje moest worden gevoerd met de begeleiding van Zelos. De wedstrijd werd voort gezet. In de 35e minuut ( gelijk na rust) scoorde Zelos de 1-5 binnen door de nr.10 die weer heel gemakkelijk de aanval inzette. In de 40e minuut scoorde Zelos 1-6 die door de nr.15 weer gemakkelijk werd ingeschoten. Na de 1-6 werden deze mannen gewisseld, omdat zij toch nog wel zo sportief waren de teams aan elkaar gelijkwaardig te maken. ( bah) Nadat deze spelers weg waren uit het veld kreeg DOVO in de 42e minuut een vrijetrap die keurig werd ingeschoten door Richard van Amerongen. 2-6. In de 44e minuut scoorde Tim Versteeg de 3-6 door een mooie assist van Patrick van Daalen af te ronden. Het was nog niet gedaan. DOVO kreeg in de 51e minuut een kans die geweldig werd benut door Patrick van Daalen die de assist van Richard van Amerongen mooi kon afronden. 4-6. Zelos zag dat het gevaarlijk werd en zette de heren weer in die de eind score van 4-7 konden aantekenen.
Al met al qua spelers een sportieve wedstrijd. Qua begeleiding zeeer onsportief om zo wedstrijden te moeten winnen.