60'

1e klasse 2

21 mei 2016 10:00

Evers, R.W.J.G.

Op 21 mei stond de wedstrijd tegen Jonge Kracht uit Huissen gepland. Doordat er spelers niet bij waren door ziekte en andere aktiviteiten, ging DOVO met zeven spelers richting Huissen.
Normaal gesproken past een club zich aan, als er problemen zich voor doen met betrekking tot het ontbreken van spelers. De club kan zich aanpassen om het team gelijkwaardig te maken. Vanaf de aankomst van DOVO werd er al moeilijk gedaan, omdat kostte wat het kost de wedstrijd gewonnen moest worden door Jonge Kracht. Jonge Kracht wilde absoluut niet met zeven spelers spelen en wilde gewoon met acht spelers op het veld aantreden. Dit was voor de mannen van DOVO niet te doen. Waarop de leiding van DOVO besloot dat er dan niet gevoetbalt zou worden en DOVO weg zou gaan. Jonge Kracht kwam met een geniale oplossing om een speler van Jonge Kracht met DOVO mee te laten spelen. DOVO heeft dit dan maar laten gebeuren. Deze wedstrijd ging nergens meer om. Jonge Kracht kon geen kampioen meer worden en DOVO kon geen tweede plaats meer halen. Deze speler ( kon gewoon voetballen ) heeft niets in het veld laten zien, Af en toe schoot hij de bal naar voren richting Tim Versteeg die niet op deze ballen kon lopen omdat deze veel te hard werden geschoten. Toen deze speler op zijn eigen doelman af liep, schoot hij de bal of ver naast of hoog over de goal. Dit was dus geen succes. ondanks alles bleef DOVO gewoon lekker zijn eigen spelletje spelen. In de 16e minuut kwam Jonge Kracht toch tot scoren door een uitgespeelde bal gemakkelijk in de goal langs William van Ingen te tikken. 1-0. DOVO gaf het nog niet op en tikte de bal lekker rond. In de 28e minuut werd het 2-0 door een intikker van Daniel van Zoeren die William van Ingen verraste. In de 32e minuut scoorde Jonge Kracht weer uit eigen beweging door een schot bij William van Ingen in de goal te leggen.3-0. DOVO bleef voetballen maar kwamen niet tot scoren. In de 35e minuut werd het 4-0 door dat er een schot op goal werd gelost. Het was nog niet gedaan. Jonge Kracht bleef lekker sportief voetballen zo dat zij dachten dat hun leven er van af hing. In de 42e minuut werd het 5-0 wederom door een schot op goal te lossen. In de 46e minuut werd het 6-0 doordat een speler wel heel gemakkelijk kon draaien en schieten op de goal. Ja deze jongen had een ongelukje gehad waardoor hij meteen in een g-team mag voetballen. Hij had last van zijn knie ( die niet ingepakt zat ) maar met dat been ontzettend kon schieten. In de 48e minuut kwam DOVO toch nog terug doordat Tim Versteeg uit de rebount de bal lekker inschoot. 6-1. In de 55e minuut kwam Jonge Kracht tot scoren door de bal weer lekker in te schieten. 7-1. De bal werd lekker rond gespeeld door Jonge Kracht en kwamen in de 57e minuut tot scoren door de bal in de goal te tikken.8-1. In de 60e minuut was er weer een intikker aan de kant van Jonge Kracht en zette de eindstand op 9-1. Wij, de begeleiding van DOVO willen Jonge Kracht bedanken voor hun onsportieve gedrag.