60'
... (schot)
61'

14 november 2015 10:30

Op 14 november stond een wedstrijd gepland. Doordat de tegenstander heeft afgezegd, werd er een oefenduel georganiseerd. Om toch in het voetbal ritme te blijven werd er in Tiel tegen TEC G1 een oefenwedstrijd afgewerkt. Doordat er spelers niet bij waren door blessures en werkzaamheden, stonden wij met zeven spelers. Hierdoor moest er worden geschoven in het veld, waardoor er spelers niet op hun eigen plek stonden. Om 10.30 uur kon de wedstrijd van start gaan. De eerste tien minuten waren voor DOVO. Hier werden kansen gecreeerd maar niet afgerond. Na twintig minuten werd de keeper gewisseld zodat William van Ingen de plaats van Willem Dekker over nam en voetballend aan de wedstrijd deel nam. De gehele eerste helft bleven er kansen over en weer ontstaan, maar geen van de partijen konden het doel vinden. DOVO kwam opgelucht uit de kleedkamer met de intentie er vol op te gaan en te proberen met de winst richting Veenendaal te keren. In de 33e minuut kwam TEC tot scoren door de bal hard in het doel achter Willem Dekker te leggen. 1-0. In de 37e minuut scoorde Tec de tweede trreffer wederom door een schot op goal te plaatsen. 2-0. In de 44e minuut kwam ook de 3-0 op het scorebord te staan. DOVO kwam nog even terug. Richard van Amerongen kwam tot en sprint vanaf de achterlijn tot aan de goal van TEC en gaf de bal mooi voor op Jeffrey Klomp die de bal met de borst kon inleggen. 3-1. Mooi gedaan Richard en Jeffrey! Het was nog niet gedaan met de wedstrijd. In de 51e minuut volgde weer een schot die on houdbaar was voor Willem. 4-1. In de 58e minuut werd de bal mooi ingeschoten door TEC die werd gekeerd door William Grootenboer. Willem was te laat voor dit schot, waar William ingreep om de bal van de doellijn te halen. In de 60e minuut was het toch weer raak voor TEC. 5-1. De scheidsrechter kon geen genoeg van deze wedstrijd krijgen en liet nog even doorspelen waarna in de 61e minuut de 6-1 werd geboren. Nadat de scheidsrechter werd gewezen op de tijd floot hij gelijk af.