DOVO JO11-1

hoofdklasse 03

7 november 2015 9:00

Wit, Maarten de

De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie zwaar maar we moeten deze kunnen winnen. Na wat uitleg van de scheidsrechter fluit hij af en begint de wedstrijd. Na enige minuten te hebben gevoetbald lijkt Roda 46 sterker en feller dan Dovo. De stand is dan ook na enige minuten 3-0 voor Roda 46. Dovo blijft voetballen maar er heerst wat onrust in de ploeg en niet iedereen staat op de juiste plaats en zo kan Roda vrij uit voetballen. Toch komt er een paas van Ayrthon op Jasper en deze scoort 3-1. Er volgt een corner voor Roda 46 die gelukkig geen punt op levert.  Dovo vecht terug en Luca krijgt een schietkans jammer de stand bij rust blijft 3-1. In de tweede helft volgt er al snel een corner voor Dovo en Ayrthon kopt deze bal over helaas geen punt. Daarna volgt er een paas van Ayrthon op Jasper bam op de paal ook dit levert weer niks op. Roda 46 krijgt weer de kans een aanval op te bouwen en ja 4-1. Van achteruit word de bal op Ayrthon gespeeld die mooi drie man uitj speelt en daarna de aanval afmaakt met een goal 4-2. Roda 46 laat het hier niet bij zitten en er volgt weer een goal voor Roda 46 5-2. De laatste minuten tikken weg met nog een corner voor Dovo en met een kopbal weet Tiemen hem in het doel te werken 5-3. Dit blijft uiteindelijk de eindstand.