6 - 3

Sporting Martinus E1

hoofdklasse 03

14 november 2015 16:30

De tweede wedstrijd van de nieuwe competitie deze word thuis gespeeld om 16.30 uur. Nog nooit zo laat een wedstrijd gespeeld en Dovo E1 begint dan ook wel sterk een paas van Ayrthon op Jasper al snel in de wedstrijd maar levert geen punt op. Dan komt er een aanval van Sporting Martinus en een goal 0-1. Sporting Martinus speelt ook sterk en naar enkele minuten valt er weer een goal voor Sporting Martinus 0-2. Dovo die erg goed speelt vandaag laat het hoofd niet hangen. Ayrthon geeft een paas op Jasper goal 1-2. Sporting Martinus krijgt weer een schietkans maar met een mooie redding van Maikel valt er geen goal. Een voorzet van Jasper op Timo mooie goal 2-2. Daarop volgt een schietkans van Ayrthon mis. Een corner voor Dovo en Jasper kopt net niet Sporting Martinus blijft voetballen en brengt met een aanval de stand naar 2-3. Na de rust krijgt Reinier een schietkans helaas geen goal. Weer creëert Dovo een aanval en Timo scoort 3-3. Iedereen zet zich voor 100% in en Reinier waagt een afstand schot 4-3. Iedereen lijkt fit te blijven weer voor het Doel van Sporting Martinus legt Ayrthon de bal terug op Jasper 5-3. Een corner voor Sporting Martinus waar niks uitkomt. Jasper geeft vervolgens een mooie paas op Luka die deze netjes afmaakt met een goal 6-3. Wat een wedstrijd Dovo goed gewerkt allemaal.