6 - 1

DOVO JO11-1

hoofdklasse 03

21 november 2015 9:00

Met een vroege vertrektijd op naar Almere Waterwijk. Na een goede gespeelde wedstrijd van  vorige week gaan we de strijd aan tegen Waterwijk. Al snel in de wedstrijd is er een kans voor Dovo Reinier schiet op het doel van Waterwijk maar de keeper heeft hem. Een corner voor Waterwijk maar hier een goede redding van Maikel. Er volgt een corner voor Dovo de bal komt voor de voeten van Timo 0-1. We hebben vertrouwen in Dovo en hopen een zelfde wedstrijd als vorige week te zien maar niks in minder waar. Een vrije trap voor Waterwijk brengt de stand gelijk 1-1. Dan een vrije trap voor Dovo hier komt niks uit een tegen aanval voor Waterwijk en de stand word 2-1. Kort daarop een vrije trap voor Waterwijk en het word 3-1. De stand bij rust. De wedstrijd begint weer en we hopen op een betere tweede helft met al snel een vrije trap voor Dovo het lukt allemaal niet en er komt ook geen bal aan, wat zijn we aan het doen vandaag? Waterwijk blijft echter sterker en  met een aanval 4-1. vanaf de aftrap weer Waterwijk in de aanval 5-1. Toch creëert Jasper een schietkans maar deze is mis. Een paas van Lars op Ayrthon maar ook deze is mis. Waterwijk krijgt weer een vrije trap en de einstand word dan ook 6-1. Jongens volgende week hard trainen voor winst van de volgende wedstrijd.