3 - 7

Quick 1890 AFC E1

hoofdklasse 03

28 november 2015 10:30

Na de wedstrijd van vorige week begint Dovo niet slecht in de ze wedstrijd. En word er geprobeerd goed te voetballen. Echter komt er een aanval  van Quick maar Maikel weet deze bal te onderscheppen en voorkomt een voorsprong voor Quick. Een corner voor Quick volgt en brengt de stand op 0-1. De wedstrijd word groot en deels gespeeld op de helft van Dovo Quick blijft druk zetten en brengt de stand op 2-0. Een corner voor Dovo en met een kopbal mist Ayrthon. Kort daarop volgt er een corner voor Quick en deze word met een kopbal wel in het doel gewerkt zo word de stand 0-3. Deze stand blijft tot de rust. De wedstrijd begint weer en Dovo komt dan ook snel met een aanval en brengt Ayrthon de stand op 1-3. Een corner voor Quick hier komt niks uit, Jongens kom op deze achterstand is nog wel weg te werken. Dovo gaat dan ook weer in de aanval en met een schot brengt Timo de stand op 2-3. Maar al snel hervat Quick het spel en brengt de stand naar 2-4. De druk van Quick maakt dat ze sterker gaan spelen en de stand komt op 2-5. Kort daarop 2-6. Een corner voor Dovo kan geen verandering brengen in de stand. Quick maakt goed gebruik van de foute beslissingen van Dovo en het word 2-7. Een vrije trap voor die word genomen door Reinier brengt de eindstand op 3-7.