4 - 3

DOVO JO11-1

hoofdklasse 03

5 december 2015 10:30

De laatste wedstrijd voor de winterstop word gepeeld tegen Jonathan. De wedstrijd begint een corner voor Dovo maar deze levert geen punt op. Na enkele minuten te hebben gespeeld creëert Dovo een vrije trap deze komt voor de voeten van Luka en hij schiet Dovo naar de voorsprong 0-1.  Weer in de aanval krijgt Jasper een schietkans maar deze gaat mis. Jonathan komt in de wedstrijd en brengt dan ook snel de stand gelijk 1-1. Beide teams willen voor de winst gaan. Een vrije trap voor Dovo en Ayrthon weet de bal in het doel te werken van Jonathan 1-2. Er volgen voor beide teams nog enige corners maar de stand blijft voorlopig 1-2. Een aanval van Dovo en een voorzet van Ayrthon op Lars brengt de stand op 1-3. Een corner voor jonathan en het word 2-3  Dovo creëerde nog wat kansen maar er komt geen goal uit. De stand bij rust blijft dan ook 2-3. Wat wissels hebben plaats gevonden en de wedstrijd gaat weer beginnen. Een corner voor Dovo waar niks uitkomt. Jonathan gaat sterker voetballen en met een corner brengen ze de stand op 3-3. Dovo lijkt er niet meer uit te komen en gaat niet sterker voetballen. Met nog enige vrije trappen en corners weet Jonathan de wedstrijd in de hand te houden en brengen de stand naar 3-4.