Vertrekkende Rodeyni leidt overwinning DOVO F1 in

3 - 0

VRC F1

1e klasse 11

5 december 2015 10:30

Op 5 december stond de wedstrijd DOVO F1 tegen VRC F1 op het programma. Daar kijken wij Veenendalers naar uit, toch? Het mogelijk laatste geplande competitieduel van 2015 voor VRC F1, DOVO F1 en Rodeyni. De wedstrijd begon met een minuut stilte voor Harm Haan, die afgelopen week overleden is. We wensen de familie Haan sterkte.

Na de stilte begon het voetbalgevecht, er werd geknokt voor elke bal en elke meter. Er werden heus wel mooie passes gegeven, maar beide teams maakten het elkaar ook flink lastig. Kortom een mooie, spannende derby. VRC begon direct met een mooie kans, een schot op de lat. Kansen kregen beide teams, het was vooral knokken.

In de 2de helft voetbalde DOVO wat meer verzorgd, het samenspel lukte wat beter. Met ongeveer nog 15 à 10 minuten te gaan, ging het gebeuren …........

Rodeyni
 speelde vandaag dus zijn laatste wedstrijd voor DOVO F1. Zijn gezin gaat zuidelijker wonen ….......... niet in Limburg, maar in Spanje. Ze gaan in de buurt van Malaga wonen, toch?

Winnen zou een mooi afscheid zijn. Rodeyni maakte het eigenlijk nog mooier. Rodeyni kennen we van zijn mooie rushes. Zijn schijnbewegingen, zijn trucjes, zijn passes, maar ook om zijn harde schot met links. En dat liet hij aan de rode en geel/blauwe toeschouwers zien. Hij schoot de 1-0 snoeihard binnen. VRC wilde ook wel scoren, de spanning steeg ….............
Rodeyni kreeg de bal weer voor zijn linkervoet en knalde de 2-0 binnen, de keeper kon de bal niet voldoende stoppen!! Geweldig, wat een slot.
Dat DOVO over meer scorende aanvallers beschikt bewees de zwoegende Fons. Na een mooie dieptepass van Bengt knalde hij beheerst voor de keeper de 3-0 binnen. VRC kreeg ook wel kansen, maar Marijn bewaakte zijn doel uitstekend, klasse. Ook Jesse, Dustin, Anas, Samuel en Tobi hebben klasse gespeeld.
Een paar minuten voor tijd kreeg Rodeyni een publiekswissel van trainer Jan. Onder welgemeend applaus ging gelegenheidsaanvoerder Rodeyni naar de kant.

Bedankt Rodeyni voor jouw aandeel voor ons team!! We wensen jullie succes en dat het jullie in Spanje goed gaat. Succes met inburgeren, met school, met werk, met sport, met …..... Bedankt voor het sponsoren; voor de mooie trainingspakken!

DOVO F1 stapte als overwinnaar van het veld en vond VRC een sterke tegenstander.