3 - 3

DOVO JO11-2

2e klasse 15

28 november 2015 10:00

Vandaag staat de uit wedstrijd tegen Woudenberg E2 op het programma. Al had het net zo goed de wedstrijd van vorige week kunnen zijn tegen FC Driebergen. Het spelbeeld was bijna identiek. Voor rust spelen we een hele aardige wedstrijd. Verdedigend stond het goed en gaven we weinig weg. En voorin werd er goed ingezakt bij balbezit tegenstander. Na rust doen we dat niet meer en brengen we onszelf weer in de problemen. We helpen de tegenstander weer terug in de wedstrijd. Met als resultaat dat we gelijkspelen waar we eigenlijk moeten winnen. We hebben de ambitie uitgesproken om na de winterstop 1e klasse te gaan spelen, maar dat kan op deze manier een lastig verhaal gaan worden.

Opstelling: Rick, Ryan, Ramon en Daniel, Leon, Yannick en Chafik. Mika en Noah staan wissel. Vandaag een iets andere opstelling, want Ramon staat centraal achterin en Ryan op rechts. Dat pakt goed uit. We beginnen sowieso goed aan de wedstrijd. Al zijn we nog niet echt gevaarlijk in het eerste kwart. Twee keer een corner van Chafik, maar zonder resultaat.
Wissels: Mika en Noah komen in het veld voor Daniel en Leon. Al snel na de wissels krijgt Chafik een kans, maar zijn schot wordt gepakt door de keeper. In de 19e minuut is het wel raak als Chafik scoort op aangeven van Yannick: 0 - 1. Niet lang daarna, in de 21e minuut, is het precies andersom als Yannick scoort op aangeven van Chafik: 0 - 2. Kort daarna komt een corner van Noah op het hoofd van Ramon. Zijn inzet wordt nog gepareerd, en het schot van Yannick uit de rebound gaat naast. In de 25e minuut komt het hoogtepunt van de wedstrijd. Chafik maakt op aangeven van Ryan een prachtige goal. De hoge bal van Ryan wordt met een schitterende volley door Chafik afgemaakt.
Wissels: Chafik en Ryan gaan eruit en Daniel en Leon komen erin. Direct na rust blijven we aanvallen. Zo gaat een schot van Noah naast en wordt een inzet van Leon van de lijn gehaald. En daarna wordt een schot van Daniel geblokt. In de 32e minuut doet Woudenberg wat terug en komen ze op 1 - 3. We komen meer onder druk te staan en Rick brengt een paar keer knap redding. Hij kan echter niet voorkomen dat Woudenberg in de 36e minuut de 2 - 3 maakt.
Wissels:  Yannick en Ramon gaan eruit en Chafik en Ryan komen erin. Inmiddels wordt Woudenberg sterker en wordt de druk op onze achterhoede groter. Ryan weet nog twee keer redding te brengen. In deze fase hebben we nog kansen via Daniel en Mika, maar van beiden gaat het schot naast.
En in de slotfase gebeurt wat gedurende de tweede helft al in de lucht hing: Woudenberg maakt de gelijkmaker. Daar zat overigens wel een luchtje aan, want Rick had de bal klem maar de bal werd uit zijn handen geschoten.