9 - 4

DOVO JO11-1

Hoofdklasse 03

10 oktober 2015 9:30

Dramatische wedstrijd van Dovo E1 de scheidsrechter fluit voor begin van de wedstrijd binnen 10 minuten staat het 0-1 voor Dovo doelpunt  van Jasper. Daarna vallen er doelpunten voor Elinkwijk  de 1-1 de 2-1 de 3-1 de 4-1 de 5-1. dan een doelpunt voor Dovo van Jasper 5-2, Rust. Het word wonderbaarlijk 5-3 doelpunt van Ayrthon. Daarna 6-3 en 7-3 en een overtreding van Elinkwijk speler word vijf minuten van het veld gestuurd, En weer een wonder 7-4 verdediging van Elinkeijk verdedigd verkeerd en ja doelpunt van Ayrthon. En daar gaan ze weer 8-4 en 9-4. Helaas moet ik vertellen dat er 4 eigen goals van Dovo waren. Uiteindelijk meer gescoord dan Elinkwijk alleen in het verkeerde doel.