6 - 1

Maarssen E1

Hoofdklasse 03

17 oktober 2015 11:15

De wedstrijd begint en er ontstaat vrij snel een aanval van Maarssen met een schot op het doel maar Maikel weet een doelpunt te voorkomen met een mooie redding. Er word aardig gevoetbald door Dovo een aanval en Ayrthon scoort 1-0. De wedstrijd verloopt en Dovo lijkt sterker dan Maarssen. Het spel word goed gespeeld door Dovo Jasper maakt een omhaal en Timo scoort  2-0. Maarssen lijkt er geen grip op te krijgen en Jasper scoort 3-0. Er volgt een corner voor Dovo deze weet Ayrthon netjes af te maken met een mooie kopbal 4-0. Dovo blijft fel en speelt goed Reinier geeft een paas op Lars 5-0.  Tiemen weet vanuit de verdediging een paar tegenstanders uit te spelen en met een mooi schot te scoren 6-0. Na de rust begint Dovo minder sterk maar Jasper krijgt een schietkans maar er komt geen goal uit. Dovo gaat makkelijker voetballen, maarja met 6-0 voorsprong word er al snel gedacht we hebben de wedstrijd gewonnen. De wedstrijd word nu toch voor Maarssen er valt dan ook een goal 6-1.  Dovo weet in de tweede helft de stand op 6-1 te houden. Goed gespeeld in de eerste helft Dovo