DOVO JO9-2

2e klasse 16

7 november 2015 8:30

Zozo, dat is best wel vroeg....half 8 verzamelen.  Maar vol goede moed, veel zin en nog een beetje de slaap in de ogen op weg naar Zeist.

Na het fluitsignaal kwam Saestrum meteen in de aanval. Een schot op doel met een mooie redding van Hidde. Saestrum heeft zeker in het begin veel balbezit.  Als wij de bal hebben zijn we hem snel kwijt of weten we elkaar niet te vinden. De slaap is dus nog niet helemaal uit de ogen. (en bij de ouders ook nog niet, hoor!)

Arif maakte, zo ongeveer aan het eind van de eerste helft, een mooi doelpunt.
Jente had daarna ook nog een mooie poging.

Met 0-1 gaan we de rust in.
Na de rust, met heerlijke limonade en koffie, was het begin van de tweede helft een beetje gelijkwaardig. Na een minuut of 5 was er echt een oeeeeeeehhhhhh moment. Tegenpartij miste een schot op open doel.
Maar toch niet veel later viel het tegen doelpunt toch....1-1

Maar Dovo laat het er niet bij zitten. Max en Arif schieten nog een bal op doel.  Sander en Daniel jagen ze bij ons doel weg. Kay en Jestin staan regelmatig goed vrij.

Saestrum bereikt toch nog ons doel en helaas 2-1.

Maar met z'n allen gaan jullie er voor en na een paar minuten is daar Colin met een mooi doelpunt.  Stand 2-2

3-2. :-(  De ouders worden goed wakker van de koffie en zijn jullie goed aan het aanmoedigen. Het is een spannende partij.

Wat hebben jullie met z'n allen goed werk geleverd. Mooie wedstrijd om naar te kijken.
Volgende week uit tegen  Renswoude. Gelukkig een half uurtje later. :-)