1 - 1

Hooglanderveen F4

2e klasse 16

31 oktober 2015 11:30

Vandaag op eigen veld de strijd aan gegaan. Het weer zat al mee, en gelukkig wilde de opa van Daniel scheidsrechter zijn. Na elkaar een goede wedstrijd te hebben gewenst, klonk het startsignaal. De tegenpartij had meteen een snelle actie, maar deze werd verbroken. Daarna een mooi schot door DOVO op doel, maar helaas niet gescoord.

Er was wel veel balbezit bij DOVO, maar er werd niet voldoende gekeken of de pass wel aan kwam bij een teamgenoot. Daardoor werd de bal onderschept door de tegenpartij, waaruit een doelpunt kwam, 1-0. Door een hens bal kreeg DOVO een vrije trap tegen, die gelukkig langs gaat evenals een cornerbal. Veel verdedigend spel was nodig om de wedstrijd veilig te stellen. Net voor rust nog een doorbraak naar voren, waarbij 2 verdedigers van de tegenpartij voorbij gespeeld werden,.. schot,.. maar mis helaas.

Rust,.. even pep talk door beide coaches, wat drinken en weer verder. Zet hem op boys !!

Na de rust komt DOVO sterker terug en wordt er beter gekeken. Via mooi overspel van achter naar voren, krijgt DOVO kansen. Helaas wordt er te zacht op doel geschoten waardoor de keeper ze buiten doel kan houden. Dan opnieuw kansen, tot 3x toe opnieuw een schot op doel en ja hoor, bij de 3ex RAAK ! 1-1 !!

Daarna wordt er geprobeerd vanuit een goede opbouw naar voren te komen, maar dat verloopt wat moeizaam. DOVO krijgt nog een vrije trap, maar dat levert geen resultaat op. Twee keer vliegt een bal hoog over het doel heen, daarna zijn er geen kansen meer. Gelukkig houdt de verdediging het en sluiten de boys met een gelijkspel af.