1e klasse 1

31 oktober 2015 10:30

Scheidsrechter

Demoet, IJ.

Op 31 oktober stond de wedstrijd tegen de koploper Jonge Kracht op het programma.
Om 10.30 kon de wedstrijd beginnen. DOVO begon goed aan de wedstrijd. In de eerste vijf minuten ontstond er een kans die niet werd benut. Een paar minuten later was het wederom DOVO die weer een kans kreeg, en deze ook niet benutte. In de 16e minuut kwam Jonge Kracht in aktie en kwamen tot scoren door een schot richting de goal te lossen. Dovo bleef proberen in het spel te blijven. Door wat heen en weer gemopper op elkaar, kwam Jonge Kracht simpel tot scoren door de bal achter onze keeper te tikken. 0-2. De spelers van DOVO waren wat van slag waardoor ze niet meer echt in de wedstrijd kwamen. In de 43e minuut kwam Jonge Kracht weer tot scoren, door de bal weer in te tikken. 0-3. Zo werd het nog erger. Jonge Kracht maakte in de 50e minuut 0-4 door de bal in te koppen. Zo begon DOVO weer aan de wedstrijd met op geheven hoofd. Dit mocht niet baten. In de 52e minuut was het wederom Jonge Kracht die de bal achter William kon schieten en zo de 0-5 op het scorebord zette. Dovo kwam in de 53e minuut nog terug door een kopbal van Willem Dekker uit een assist van Richard van Amerongen achter de doelman van Jonge Kracht te leggen. 1-5. Het spel was nog niet gespeeld. Jonge Kracht zette in de 59e minuut de eindstand 1-6 op het scorebord door de bal door een schot op goal te plaatsen.