1e klasse 1

7 november 2015 12:15

Scheidsrechter

Susteren, M.P. van

Zaterdag 7 november stond de wedstrijd gepland tegen Hatert G1 uit Nijmegen. Nadat de spelers waren gearriveerd kon de bus richting Nijmegen vertrekken. In de bus werd er nog geschoven in de opstelling. Nadat de opstelling bekend was konden de spelers met goede moed het veld betreden. Om 12.15 kon de wedstrijd van start gaan. DOVO begon gelijk met druk zettten. In de 5e minuut kwam Richard van Amerongen tot scoren door een schot op goal te plaatsen. 0-1. Zo werd er over en weer kansen gecreeerd die op niets uit liepen. In de 25e minuut kwam Willem Dekker tot scoren door een goede assist van William Grootenboer, zodat Willem de bal in kon schieten. 0-2. Op slag van rust gaf Richard van Amerongen een assist op Harm-Peter Grootenboer die de bal in de 30e minuut kon inschieten.0-3.Na de rust had DOVO het gevoel dat hier meer in moest zitten. DOVO begon gelijk met druk zetten. In de 32 minuut kwam Willem Dekker tot scoren door een goede assist van Tim Versteeg af te maken. 0-4. In de 45e minuut kwam Jeffrey Klomp tot scoren door een goede assist van Tiim Versteeg in de goal te leggen. 0-5. In de 46e minuut was er bij DOVO een keepers wissel. William van Ingen nam de plaats in van Richard van Amerongen. Richard wilde een keer in de goal om te kijken hoe dit ging. In de 47e minuut kwam William tot scoren door zijn tegenstanders uit te dollen en de bal aan de rechterkant van de keeper te schieten. 0-6. Zo scoorde William Grootenboer door de bal van een afstand op de goal te vuren en deze binnen ging. 0-7. In de 58e minuut kreeg Jeffrey Klomp een goede assist van Willem Dekker die Jeffrey gemakkelijk kon intikken.
Zo waren er in deze wedstrijd nog mooie momenten te zien. Daniel van Zoeren stond linksback.
Daniel had hele mooie momenten laten zien. Zo zag Daniel dat de keeper ver uit zijn goal stond, en probeerde een schot die op het dak van de goal belandde. Daniel had zijn tegenstander goed in de peiling waarop Daniel goed op anticipeerde. Daniel is uitgeroepen tot de man of de match.