1e klasse 1

21 november 2015 11:30

Demoet, IJ.

Op 21 november stond de wedstrijd tegen Zelos G1 ui Zelhem gepland.
Na een minuut stilte te hebben genomen vanwege de aanslag in Parijs kon de wedstrijd van start gaan. DOVO begon meteen met druk zetten. In de tweede minuut was het dan eindelijk raak. Door een mooie assist van Harm-Peter Grootenboer kon Richard van Amerongen de bal naast de keeper van Zelos in de touwen schieten. 1-0. Zo werd er over en weer gevoetbalt en ontstonden er kansen voor DOVO die niet werden benut. In de 14e minuut kwam Zelos tot scoren door de bal in de hoek bij Willem te schieten. 1-1. DOVO was een beetje van slag, waarna in de 16e minuut weer een doelpunt werd gescoord door Zelos. 1-2. De wedstrijd kon echter twee kanten op. DOVO begon met meer druk te zetten en werd er over en weer goed gestreden. Na de rust kwam Willem Dekker in de 52e minuut tot scoren door dat Harm-Peter Grootenboer een goede aktie inzette en een assist op Willem gaf die de bal in de goal kon schieten. 2-2. Op de valreep van de wedstrijd wilde onze keeper de bal op een medespeler van DOVO leggen om zo een opbouw te kunnen realiseren. Dit verliep even anders. Er kwam een speler van Zelos die de bal oppikte en deze terug schoot naar de keeper van DOVO. In eerste aktie weerde William van Ingen de bal die er in tweede instantie wel in geschoten werd. De eindstand werd 2-3.