... (schot)

1e klasse 1

28 november 2015 10:30

Demoet, IJ.

Zaterdag 28 november stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Deze was tegen SKV G1 uit Wageningen. Nadat de spelers uit de kleedkamer op het veld stonden, kon de wedstrijd van start gaan. DOVO begon met druk zetten omdat zij op de tweede plaats de winterstop in wilden gaan. DOVO was vanaf het begin de baas in het veld wat snel tot resultaat uitte. In de 9e minuut kwam Willem Dekker tot scoren, door een goede assist van Tim Versteeg in te schieten.1-0. Een minuut later werd er een vrijetrap gegeven die Richard van Amerongen mocht nemen. En dat kan hij als geen ander. Richard schoot vanaf de middenlijn op de goal, die er ook in ging. De 2-0 stond op het scorenbord. De wedstrijd ging nog even door. In de 30e minuut was het wederom Richard van Amerongen die de bal vanaf de middenlijn op de goal schoot. De keeper probeerde de bal weg te schieten, maar deze verdween tussen de benen in de goal. 3-0. In de 50e minuut kwam Jeffrey Klomp tot scoren door een mooie assist van Richard van Amerongen in te tikken. 4-0. DOVO begon wat af te zwakken en liet SKV in het spel komen waar uit een doelpunt in de 57e minuut kwam. 4-1. Een minuut later stond de eindstand op het scorenbord. SKV scoorde een doelpunt in de 58e minuut. 4-2.
Goed gevoetbalt mannen!! En nu met een goed gevoel de winterstop in.