7 - 2

SVF E1

2e klasse 15

10 oktober 2015 8:30

Vandaag staat in het teken van de belangrijke kwalificatie wedstrijd van Nederlands Elftal tegen Kazachstan. Gaan ze het redden ? Wij spelen vandaag ook een belangrijke wedstrijd, want we willen in de race blijven voor het kampioenschap ! We spelen tegen SVF E1.
Samenvattend zou je kunnen zeggen dat het spel niet erg goed was, vooral rommelig, maar dat we wel veel doelpunten hebben gescoord. Ons spel was niet zo goed als vorige week, want toen lieten we in fases goed voetbal zien. Zou het dan toch dat vroege tijdstip van 8:30 zijn..

Opstelling: Rick, Mika, Ryan en Yannick. Aanvallers: Daniel, Chafik en Leon. Ramon en Noah staan wissel. Vanaf de aftrap beginnen we met aanvallen. We zijn de bovenliggende partij. Maar in eerste instantie zijn we weinig succesvol. Zo krijgen we de eerste minuten twee corners, maar dat levert nog niets op. In de 9e minuut is het onze rechtsback Yannick die het doel weet te vinden en de score opent: 1 - 0.

Wissels: Ramon en Noah komen in het veld voor Yannick en Leon. Dit is een fase waarin SVF wat gevaarlijker begint te worden. Zo krijgen ook zij een paar corners, maar nog zonder resultaat. In de 16e minuut wordt een schot van Noah in de rebound omgezet in een doelpunt door Daniel die goed staat op te letten: 2 - 0. Even later kopt Ramon de bal op de lat uit een corner van Noah. Balen !
Op slag van rust maakt Noah de 3 - 0. Met een gevoel van deze gaan we niet verliezen gaan we de rust in.

Wissels: Yannick en Leon komen erin voor Mika en Daniel. Na rust komt SVF op ongelukkige wijze op 3 - 1, door een eigen goal. Maar wij zetten door en dat resulteert in veel corners en schoten op doel. Alleen zonder een doelpunt.

Wissels: Mika en Daniel komen in het veld voor Chafik en Ryan. In de 40e minuut maakt Yannick een schitterende lange bal van Ramon af: 4 - 1. Niet veel later gaat Yannick alleen op de keeper af en maakt het fantastisch af met een lob over de keeper: 5 - 1. Ook de 6 - 1 neemt Yannick voor zijn rekening. Hierna doet SVF nog wat terug, maar Leon weet een inzet op de doellijn te keren. In de 46e minuut moeten wij de tweede tegen goal incasseren (met wat hulp van onszelf): 6 - 2. Kort daarna brengt Daniel de eindstand op 7 - 2 na een mooi schot.

Eindconclusie: een forse uitslag, maar die had eigenlijk nog hoger kunnen uitvallen..