59'

1e klasse 1

10 oktober 2015 9:45

Groot Nibbelink, W.J.

Op zaterdag 10 oktober stond de wedstrijd Zelos G1 uit Zelhem tegen DOVO G1 gepland.
De jongens moesten vroeg uit de veren. Nadat het team was gearriveerd bij DOVO kon de bus vertrekken richting Zelhem. De wedstrijd begon om 9.45 uur. Er werd meteen druk gezet van de kant van DOVO. In de 6e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer tot scoren door de bal in de kortehoek te plaatsen. 0-1. Het was een spannende wedstrijd. in de 14e minuut was het wederom Harm-Peter Grootenboer die door een assist van Richard van Amerongen de bal kon afmaken. 0-2. DOVO begon een beetje af te zwakken waardoor de 1-2 werd in geschoten. Een minuut later volgde de gelijkmaker. 2-2. De wedstrijd begon wat grimmiger te worden omdat een speler van Zelos on sportief begon te voetballen. In de 38e minuut kwam Zelos tot scoren door de bal mooi in te draaien. 3-2. De wedstrijd was nog niet gespeeld. DOVO kwam nog terug doordat Harm-Peter Grootenboer door een assist van William zijn broer weer de bal kon inschieten. 3-3. In de 49e minuut kwam Nick Zwanink tot scoren door dat de bal terug kwam van de keeper en Nick deze kon afmaken. 3-4. De wedstrijd was nog niet gespeeld. Er volgde nog een blessure bij William Grootenboer omdat de roekeloze speler van Zelos een harde sliding inzette. Nu werd deze speler weggestuurd en mocht hij niet meer terug in het veld keren.
Deze blessure vergde een nogal lange behandeling. Na de wedstrijd te hebben hervat viel in de 59e minuut uit een hoekschop de kopbal binnen voor Zelos. 4-4. Dit was tevens de eind uitslag.