1e klasse 1

3 oktober 2015 9:45

Scheidsrechter

Drenth, H.C.

Op 3 oktober heeft het G team van DOVO de uitwedstrijd tegen SKV G1 in Wageningen gespeeld. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. Er werd hier en daar wat over gespeeld en waren er kansen aan beide kanten. In de 19e minuut kwam Nick Zwanink door de verdediging van SKV waarna Nick de 0-1 scoorde. DOVO kreeg in de 24e minuut een doelpunt tegen doordat de bal glad was en de keeper de bal niet goed kon vangen waardoor de bal uit de armen van de keeper gleed en de tegenstander goed op zijn plaats stond om de bal in te schieten.1-1. SKV kwam in de 27e minuut nog een keer tot scoren. Dit doelpunt viel nadat SKV een hoekschop nam en onze keeper op het verkeerde been stond, en dus niet bij de bal kon.
2-1. In de tweede helft kwam DOVO goed in zijn spel en werd er goed druk gezet op de tegenpartij. SKV had weinig meer in te brengen bij DOVO. Af en toe kwam SKV nog door de verdediging bij DOVO waarna het nog wel gevaarlijk werd. De keeper heeft goede reddingen verricht. In de 41e minuut kreeg DOVO een vrijetrap die door Nick Zwanink werd benut en de eindstand op 2-2 zette. Zo waren er nog kansen voor DOVO. In de 45e minuut schoot William Grootenboer de bal nog op de lat bij SKV maar kon niet worden afgemaakt.
Het was een spannende wedstrijd die niemand wilde verliezen.