1e klasse 1

26 september 2015 9:45

Demoet, IJ.

Op 26 september stond de wedstrijd tegen Eendracht Arnhem G1 gepland.
De wedstrijd begon om 9.45 uur. DOVO begon goed aan de wedstrijd. Zo werd er over en weer gevoetbalt en de eerste kansen begonnen al te komen voor DOVO. Eendracht is een goede ploeg om tegen te spelen. DOVO had de tweede keeper ingezet omdat William van Ingen met vakantie is. Willem Dekker stond deze wedstrijd onder de lat. Willem keepte een uitstekende wedstrijd. Willem hield de nul tot aan de eindfase van de tweede helft. In de 25e minuut was het een beetje rommelig in het strafschopgebied van Eendracht, waar Richard van Amerongen zijn gram haalde door de bal in te tikken na een assist van William Grootenboer. 1-0. Na de rust was DOVO de rust binnen het team kwijt. Er werd over en weer geduwd en aan de shirts getrokken. In de 55e minuut kreeg Nick Zwanink een gele kaart omdat Nick een speler op de hak had gelopen waardoor ook de schoen van die speler uit ging. Eendracht kon hier profijt uithalen door in de 57e minuut de 1-1 aan te tekenen.
In de 60e minuut kwam Nick Zwanink tot scoren omdat door de frustratie die hij in zich had de bal een poeier op de goal gaf. De 2-1 stond als eindstand op het scorebord