3 - 3

Roda 46 E1

Hoofdklasse 03

3 oktober 2015 10:00

Dit moet een spannende wedstrijd worden er word vandaag gespeeld tegen de Topper Roda 46. In de eerste helft lijkt Roda 46 niet sterker als de jongens van Dovo E1 die gaan er fel in en laten zien dat ze niet minder zijn. De eerste aanval komt van Roda 46 met een schot maar deze gaat over. Vervolgens creëert Roda 46 weer een aanval 0-1.  Een aanval van Dovo E1 volgt Jasper geeft een voorzet op Ayrthon die vervolgens ook mist. Maar Dovo E1 is fel en blijft geconcentreerd voetballen. Een schietkans voor Roda 46 en een mooie redding van Maikel voorkomt een doelpunt. Na enige vrije trappen van beide teams waar niks uitkomt blijft de wedstrijd erg spannend. Roda 46 blijft ook erg fel voetballen en komt met een mooie aanval op 0-2. Tiemen die erg sterk in de verdediging staat te voetballen geeft de bal op Timo die de bal kaatst op Jasper waaruit een doelpunt valt 1-2. Rust, De tweede helft begint weer erg fel voor beide teams. Een corner voor Roda 46 hier komt niks uit. Een tegen aanval van Dovo E1 met een schietkans van Ayrthon mis maar er komt een corner uit. Corner word genomen en Lars weet hem met een kopbal in het doel te werken 2-2. Roda 46 geeft niet op en blijft knokken voor winst maar Maikel voorkomt dit weer met een mooie redding. Het gehele team van Dovo E1 blijft fel en wil natuurlijk ook die 3 punten pakken. Er volgt een mooie aanval van Roda 46 en word de stand 2-3. Met nog een minuutje of tien te gaan en het publiek van Dovo E1 wat luidruchtiger word blijft Dovo E1 er in geloven. Ayrthon die de bal aangespeeld krijgt en richting het doel van de keeper van Roda 46 wil word hard aangepakt door de verdediging van Roda 46 er volgt een corner voor Dovo E1. De corner word genomen door Jasper maar de bal komt net zo hard weer terug Jasper bedenkt zich geen moment  en neemt de bal op de slof 3-3. Het was een spannende wedstrijd en een gelijke stand goed gevoetbald Dovo E1.