wedstrijdverslag IJsselmeervogels C1-DOVO C1 door Sam

DOVO JO15-1

3e divisie B

14 november 2015 10:15

Hazel, J. van den

Wij begonnen weer slap aan de wedstijd zoals al een paar weken. Hierdoor kwamen we vroeg op achterstand door een prachtig doelpunt van de aanvoerder van IJsselmeervogels. Tot dit moment waren wij alles kwijt. Dan is het de 25e minuut 2-0. We worden wakker. Toen zijn wij gaan voetballen en in de 30e minuut komt er een mooie assist op Sam, die rustig blijft en vlak voor rust 1-2 scoort.  De tweede helft waren wij de bovenliggende partij maar konden wij helaas geen kansen meer creeren. De eindstand is dus 1-2.