Roda 46 F2

Groep 1 52

21 november 2015 10:30

Op zaterdagochtend 21-11-15 kregen de bomen en planten ruim water. Gelukkig kan veld 3 van DOVO wel liters neerslag hebben. Toen het team en toeschouwers naar het veld gingen, was het droog.

De les van Hoogland F2 leek geleerd, er waren geen geluiden als: oh, dat winnen we wel even tegen een F2. Al maakte Jan de spelers wel wat scherper. Scheidsrechter Egbert lichtte ons in dat we 1 minuut stil zouden zijn voor de wedstrijd. Dit deden we uit respect voor de mensen uit Parijs. Helaas zijn er op andere plekken op aarde ook veel slachtoffers.

De wedstrijd begon en DOVO kreeg direct kansen tegen Roda'46 F2. DOVO had al vlot de 1-0 en 2-0 binnen geschoten door Bengt & Dustin! De F1 speelde vooral op de helft van Roda. De gasten uit Leusden kwamen er wel eens
gevaarlijk uit, maar gelukkig verdedigde Marijn sterk zijn doel. Langs de kant zagen we af en toe prachtige combinaties. Combinaties zelfs met 1x de bal raken! Prachtig om te zien en moeilijk voor de tegenstander om dat te verdedigen.
We hoopten op nog meer doelpunten en die kwamen ..... van Roda. Ze sloten gewoon aan op 2-2. De aanvallers kregen veel ruimte van onze verdedigers. De DOVO aanvallers zetten te weinig druk om de dieptepass moeilijk te maken. DOVO speelde te slordig over. Dankzij Marijn scoorde Roda er niet meer, klasse man! Dat keept toch lekkerder dan afgelopen woensdag, toch?

Roda was in de tweede helft sterker geworden. De DOVO-spelers lieten hun kunsten minder zien. Toch kwam we weer op voorsprong. Gelukkig dat Jesse de bal mooi binnen tikte op een schot van Fons, 3-2. DOVO F1 won de wedstrijd en is koploper in de bekerpoule met 9 punten. Doordat GVVV en Quick met 2-2 gelijkspeelde, hebben zij beide 4 punten. Het is Roda niet gelukt om punten te halen, maar ze speelde vandaag een goede wedstrijd tegen ons.

Zullen we beter overspelen? Eerder overspelen en meer combinaties maken. Beter je tegenstander volgen en dekken. Niet dat het 100% moet lukken, want dat kunnen profs ook niet, niemand.
We weten dat jullie dat beter kunnen. Tegen CDW F1!?