Bekerwedstrijd CVV Vriendenschaar E1- Dovo E1 29 Augustus 2015

3 - 4

DOVO JO11-1

Groep 1 31

29 augustus 2015 9:00

De wedstrijd begint met Ayrthon en Stefano in de wissel. Scheidsrechter fluit voor begin van de wedstrijd. Aftrap voor vriendenschaar . Al snel weet de achterhoede van Dovo de bal te onderscheppen Jasper geeft een voorzet waar een corner uitkomt, Tiemen krijgt een schietkans die overgaat. Hierna volgt er een vrijetrap voor vriendenschaar die gelukkig ook overgaat. Dovo lijkt echter sterker dan vriendenschaar Lars geeft een voorzet op Jasper  maar hij mist. Er ontstaat een corner voor vriendenschaar 1-0.  Opbouwend voetballen we verder en Timo waagt een schot op het doel mis, daarna krijgt ook Ayrthon een schietkans ook die mist maar er komt een corner uit voor Dovo helaas komt hier ook niks uit. Vriendenschaar is weer in de aanval 2-0. Reinier krijgt ook een schietkans maar ook mis. Rust... jongens worden goed toegesproken en dat is ook nodig want we willen deze wedstrijd toch zeker winnen. De tweede helft begint met Timo en Lars in de wissel. Al snel is er een corner voor Dovo maar de bal wil er echt niet in Jongens kom op nou. Een vrijetrap van vriendenschaar gaat over. Maar we gaan nu toch feller de aanval in Jasper geeft een voorzet op Ayrthon....nee....mis. Hierna geeft Ayrthon een voorzet op Tiemen maar ook hier komt geen punt van. Dan een corner voor Dovo en ja 2-1 Jasper schuift de bal erin. Kort daarna krijgt Timo de kans om te schieten en gelukkig 2-2. Vriendenschaar blijft ook voetballen en scoort 3-2. Kom op Dovo dit gaan we toch niet weggeven!!!!!. Uittrap van Maikel  Ayrthon staat diep in de spits en krijgt de bal goed onder controle en komt 1 op 1 met de keeper en mis.......zulke ballen moeten zitten jongen. Jasper is in balbezit en geeft een assist op Ayrthon die de bal vervolgens het doel inwerkt 3-3. Nog een minuut of tien te gaan kom op Dovo. Wedstrijd verloopt en Ayrthon is in balbezit hij gaat richting doel en geeft een assist op Jasper die hem mooi afrond 3-4. Er ontstaan nog wat corners en vrije trappen en een voorzet van Timo op Jasper maar de stand blijft 3-4 goed overeind gebleven Dovo en winst voor de beker.