Beker wedstrijd CDW E1 - Dovo E1 05 September 2015

4 - 3

DOVO JO11-1

Groep 1 31

5 september 2015 10:45

Beker wedstrijd CDW E1 - Dovo E1                                  05 September 2015

Daar gaan we voor de laatste bekerwedstrijd tegen CDW er moeten gekke dingen gebeuren wil Dovo E1 nog kans maken om door te gaan voor de beker. Maar we gaan zeker voor winst. De wedstrijd begint met Stijn en Ayrthon in de wissel. Na enkele minuten is er al een aanval van CDW en komen dan ook al snel met de voorsprong 1-0. Dovo lijkt toch minder sterk als CDW maar Dovo blijft voetballen Markus geeft een paas op Jasper die scoort 1-1. CDW is momenteel echt sterker als Dovo dat blijkt uit een volgende score van CDW 2-1.  Een tegenaanval van Dovo Ayrthon geeft een mooi hakje naar Lars maar er komt geen doelpunt van. En een paas van Stefano op Jasper gaat ook geen punt opleveren. vervolgens ook een schietkans van Reinier ook hier laten we weer een punt liggen. CDW vecht door 3 spelers van CDW tegen twee van Dovo maar Stefano voorkomt dat er een voorzet gegeven kan worden en er volgt een corner voor CDW. Daar komt bijna een eigen doelpunt uit gelukkig gaat de bal over. Opnieuw een corner CDW waar niks uitkomt. Na een uittrap van Maikel weet CDW de bal alweer snel in bezit te krijgen en al snel volgt de 3-1. Een voorzet van Jasper op Ayrthon die kopt maar mis. De keeper van CDW wil de bal opbouwend meegeven aan een speler van CDW maar Ayrthon weet hier goed te storen en de bal komt bij Jasper die schiet maar een speler van CDW weet de bal te blokkeren.  Wedstrijd verloopt en daar raakt Markus geblesseerd een wissel is noodzakelijk en Tiemen neemt zijn positie over. enkele minuten te gaan voor de rust. Tweede helft is weer begonnen en al snel in de wedstrijd is er een corner voor Dovo nee komt niks uit daarop volgt er een vrije trap voor Dovo ook niks. Geurt ijsbeert langs de lijn en zegt alleen maar ze zijn te lief.....te lief. Maar opnieuw een aanval van Dovo Jasper schiet op het doel maar de keeper raakt de bal die vervolgens bij Ayrthon voor de voet valt en ja 3-2.  CDW krijgt weer een kans met een corner maar er komt niks uit. Ook Dovo heeft weer een kans Reinier schiet mis. CDW is in aanval en met een schot van ver weten zij de stand naar 4-2 te brengen. De minuten verstrijken en er komt nog een assist van Lars op Jasper helaas de stand blijft 4-2.  Jammer maar nat tot op het bot toch nog een leuke tweede helft gezien.