Hoofdklasse 03

19 september 2015 10:00

Scheidsrechter

Vries, Egbert de

De tweede wedstrijd van dit seizoen werd een nederlaag. De uitploeg had een goed ingespeeld team. Een team dat gaat strijden voor de bovenste twee plaatsen. Was deze nederlaag nodig nee maar Dovo  was geen schim van de wedstrijd van vorige week. Zeker in de eerste helft ontbrak de echte strijd. Er werd veel te veel balverlies geleden. Al snel in de eerste helft was Jonathan veel feller en volgde er een corner hier kwam gelukkig niks uit. Beide teams probeerde te voetballen maar dit ging Jonathan beter af. Een mooie actie van Timo met een schietkans leverde ook niks op. Een vrije trap van Jasper werd gehouden door de keeper. Jonathan blijft door voetballen en al snel werd de stand 0-1. Een corner voor Dovo werd genomen en op de counter werd het 0-2. Na strijden kwam er weer een kans voor Dovo een corner deze werd dan ook afgemaakt met een kopbal van Jasper 1-2. Een uittrap van Maikel werd niet goed gecontroleerd en vanuit hier werd de stand 1-3. De tweede helft begint en Dovo word feller en zit beter in de wedstrijd. Een vrije trap van Jasper brengt de stand op 2-3. Jonathan gaat voor winst en laat het er niet bij zitten en uit een corner voor Janathan valt de 2-4.

Al met al een terechte nederlaag maar mijn inzien onnodig!!!!