Hatert G1

1e klasse 1

19 september 2015 10:30

Demoet, IJ.

Op zaterdag 19 september stond de wedstrijd tegen Hatert G1 in eigen huis gepland.
De wedstrijd begon om 10.30 uur. Nadat het fluitsignaal klonk, waren de jongens dol enthousiast aan het voetballen begonnen. Zo werd er het eerste kwartier in de stromende regen voetballend afgetast. De bal ging over en weer van de ene naar de andere kant. In de 16e minuut probeerde Richard van Amerongen  een schot op goal die door de gladheid van de bal en het veld, de bal onder de keeper door gleed. De 1-0 was een feit. De jongens deden goed hun best om de wedstrijd eigen te maken. In de 35e minuut kreeg Nick Zwanink de bal van Jeffrey Klomp aangespeeld zodat Nick de 2-0 af maakte. Met voetballen was het nog niet gedaan. In de 37e minuut kwam William Grootenboer in aktie en probeerde, wat ook lukte, de bal op goal af te vuren en schoot deze binnen. De 3-0 stond op het scorebord. In de 39e minuut tikte Andries Krijtenburg door aangeven van Nick Zwanink de 4-0 binnen. Er werd lekker gespeeld. Doordat het zo regende en de keeper van Hatert wat verder uit zijn goal stond scoorde Andries Krijtenburg door een rare door rol van de bal, in de 40e minuut 5-0. Door aangeven van Richard van Amerongen op Nick Zwanink scoorde Nick in de 45e minuut de 6-0. Het was nog niet gedaan met deze wedstrijd. In de 46e minuut was het Richard van Amerongen zelf die de 7-0 scoorde en de eindstand op het scorebord zette. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Hatert nog een kans die op de paal belandde. Dit was een mooie wedstrijd.
Onze complimenten gaan uit naar de boys van het G -team.